Past Events

overzicht voorjaar 2019

Zoals jaarlijks konden we rekenen op heel wat nieuwjaar events alsook in die periode zie je jaarlijks veel personeelsfeesten terugkomen. Ondermeer vandelanotte accountancy en Brady kozen voor ons als partner. We haalden dit voorjaar ook enkele jongeren fuiven binnen waarbij we ons op technisch vlak volledig konden laten gaan.

Het voorjaar is zoals elk jaar ook gericht op het wielrennen. JV logistics en de koers gaan hand in hand. Met ondermeer nokere koerse, dwars door vlaanderen,de E3 harelbeke en de ronde van vlaanderen waren we op heel wat mooie voorjaarsklassiekers van de partij.

business events voor eventkantoren is ook core business voor ons. We mochten ondermeer te domein puyenbroeck de volledige technische voorziening voor het personeelsfeest van rogers en het 100 jarig bestaan van standaard boekhandel voor onze rekening nemen.

Vanaf midden maart beginnen we tal van onze meetings en gesprekken met trouw koppels om te zetten in praktijk. We kunnen nu al zeggen dat we dit jaar elk weekend wel een ander koppel helpen om de mooiste dag van hun leven te voorzien van de nodige ondersteuning of materiaal.


Recent Posts